Stichting ´t Geerdink

 

Onze binnen locatie is bij Stichting ´t Geerdink aan de Van Alphenstraat 17A. Hier gaan we gelijk na schooltijd naar toe om even iets te drinken en te eten. Ook zijn er 2 toiletten. Reservekleding, laarzen en regenkleding van de kinderen ligt hier eventueel klaar. Ouders halen hun kinderen hier ook weer op. Tussen 17.00 uur en 18.15 uur is dit mogelijk; aan de achterzijde is voldoende parkeergelegenheid.

 

Bij heel slecht weer zullen we binnen activiteiten doen, ook kunnen de kinderen zelf iets kiezen of gewoon lekker relaxen.  De meeste activiteiten zijn erop gericht om de natuurbeleving van kinderen te stimuleren. De binnen activiteiten zullen vaak vrije opdrachten zijn, waarbij ze de kans krijgen hun creativiteit en handigheid te laten zien.

 

Stichting ´t Geerdink 

De Speeltuin/Ponystal is ontstaan in 1977 en is door de jaren heen en dankzij de inzet van vooral vrijwilligers uitgegroeid tot een speelvoorziening met boortoren, stallen met pony’s, opstallen en allerlei machines. Ieder deel roerend en onroerend goed is aangeschaft of gebouwd in relatie tot en als vormgeving aan een gesignaleerde behoefte vanuit en dienstbaarheid aan de buurt en uitgegroeid tot hetgeen het nu is: Stichting ’t Geerdink, voor welzijn en werk.

Bekijk voor meer informatie rustig hun website: