Over ons

 

Wij zijn Erwin Welberg en Debby Löwenthal en met veel plezier en gedrevenheid zijn wij, als gezin, in juli 2020 deze groene BSO gestart! Onze kinderen, Gijs van 12 en Noa van 10 vinden het van jongs af aan geweldig om buiten te zijn en de natuur te ontdekken, ervan te leren maar vooral er in te spelen; van stampen in plassen, rollen van een berg, klimmen in een boom tot hutten bouwen en beestjes zoeken. En dat willen wij heel graag alle kinderen bieden in onze buitenschoolse opvang.  Een professionele en veilige opvang waar kinderen zich thuis voelen en heerlijk zichzelf kunnen zijn. We gaan op ontdekking, experimenteren, beleven maar vooral genieten!

Pedagogisch coach

Vanaf maart 2021 is ons kleine team uitgebreid met Tessa Boink in de functie van pedagogisch coach. Tessa is in het bezit van het diploma HBO Pedagogiek en staat volledig achter de visie van onze BSO Buiten Zijn! Daarnaast is zij inzetbaar als pedagogisch medewerker bij ziekte/afwezigheid van Erwin én rijdt zij af en toe mee als wij op "avontuur" gaan. 

Tessa heeft 2 dochters, Nora van 7 en Vera van 5, die het net zoals onze kinderen geweldig vinden om lekker buiten te beleven, spelen en ontdekken!

Pedagogisch (beleids) medewerker 

Voor onze lokatie Christoffel is in oktober 2022 Maudi van der Plas bij ons team gekomen. Naast de functie van pedagogisch medewerker vervult zij ook de taken van pedagogisch beleidsmedewerker.

Maudi is 27 jaar en woont samen met haar vriend in Enschede. Van oorsprong komt zij uit Den Haag en daar heeft zij ook de opleiding tot Lifestyle Coach en HBO Pedagogiek voltooid.  Ook Maudi is een echte natuurliefhebber, zij heeft een eigen moestuin en is een fervent wandelaar. Daarnaast schrijft ze haar eigen liedjes, zingt én speelt piano en ukelele.

 BSO Buiten Zijn!

                                                                                                                Beleven, Spelen en Ontdekken