Over ons

 

Wij zijn Erwin Welberg en Debby Löwenthal en met veel plezier en gedrevenheid zijn wij, als gezin, in juli 2020 deze groene BSO gestart! Onze kinderen, Gijs van 12 en Noa van 10 vinden het van jongs af aan geweldig om buiten te zijn en de natuur te ontdekken, ervan te leren maar vooral er in te spelen; van stampen in plassen, rollen van een berg, klimmen in een boom tot hutten bouwen en beestjes zoeken. En dat willen wij heel graag alle kinderen bieden in onze buitenschoolse opvang.  Een professionele en veilige opvang waar kinderen zich thuis voelen en heerlijk zichzelf kunnen zijn. We gaan op ontdekking, experimenteren, beleven maar vooral genieten!

Pedagogisch beleidsmedewerker/coach

 

Vanaf maart 2021 is ons kleine team uitgebreid met Tessa Boink in de functie van pedagogisch coach. Tessa is in het bezit van het diploma HBO Pedagogiek en staat volledig achter de visie van onze BSO Buiten Zijn! Daarnaast is zij inzetbaar als pedagogisch medewerker bij ziekte/afwezigheid van Erwin én rijdt zij af en toe mee als wij op "avontuur" gaan. 

Tessa heeft 2 dochters, Nora van 7 en Vera van 5, die het net zoals onze kinderen geweldig vinden om lekker buiten te beleven, spelen en ontdekken!