Voor ouders

 

Een keuze maken voor een buitenschoolse opvang in welke vorm dan ook is best moeilijk, want goed is niet goed genoeg het gaat tenslotte om het meest waardevolle in jullie leven waar je een beslissing voor gaat nemen. Heel graag willen wij jullie inzicht geven in waar wij voor staan, wat vinden wij nu belangrijk bij BSO Buiten Zijn!? en hoe kunnen jullie dit terugzien?

 

We zijn een kleinschalige buitenschoolse opvang wat de mogelijkheid geeft om veel te ondernemen zoals uitjes naar de speeltuin, het (beleef)bos, de kinderboerderij, het zwembad, de schaatsbaan tot het ontdekken in de biologische moestuin en het beleven van het blote voeten pad. We zijn elke dag buiten en op ontdekking in de natuur! We hechten veel waarde aan vaste gezichten op de groep en werken met een klein en vertrouwd team wat van essentiële waarde is voor de hechting en het gevoel van veiligheid.

 

Kinderen krijgen bij BSO Buiten Zijn! de ruimte en vrijheid om te ontdekken, spelen en leren in en van de natuur. Wij kunnen nooit een thuissituatie vervangen maar willen wel zoveel mogelijk proberen een thuis gevoel te geven.
BSO Buiten Zijn! vindt het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en genoeg ruimte krijgen voor hun eigen creativiteit.

Wij werken samen met u als ouder(s), verzorger(s) om een fijne en veilige plek te creëren waarin uw kind zichzelf mag zijn en later terug mag kijken op een mooie, leerzame en waardevolle tijd bij BSO Buiten Zijn! Hiervoor vinden wij een direct contact met ouders van groot belang. Dit realiseren wij onder andere via onze ouder-app maar ook door het 2x per jaar organiseren van een evenement waarbij ook ouders onderling elkaar kunnen leren kennen. 

 

Wees welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen bij ons en proef de sfeer en de energie.

 

Heel graag tot ziens

 

 

 BSO Buiten Zijn!

                                                                                                       Beleven, Spelen en Ontdekken