IndeBuurt Hengelo en onze groene BSO!

Gepubliceerd op 10 april 2019 om 16:35

Vorige week hadden we in het Jachthuisje bezoek van Majorie Nijbroek van Indebuurt Hengelo. Zij kwam een artikel schrijven over onze nieuwe buitenschoolse opvang. Super leuk gesprek met haar gehad en toen wilde ze nog graag even een filmpje maken............ oeps........ daar hadden we geen rekening mee gehouden. 

Zoals in mijn vorige blog al aangegeven, ben ik meer van achter de schermen, dus Erwin moest eraan geloven, ha ha. Ik mocht van hem niet in de buurt zijn, want dan ging het volgens hem niet goed, dus ik moest zelf ook maar wachten tot het online zou komen. En gisteravond was het dan zover! Het artikel en filmpje kwam online op Indebuurt Hengelo. Majorie had, super knap, een leuk stukje gemaakt van alle informatie die we haar verteld hebben (-;  en ook het filmpje was erbij gevoegd! Nieuwsgierig? Bekijk zelf maar:

Ook op de facebookpagina van Indebuurt en natuurlijk op onze eigen Facebook pagina is het artikel te vinden. Bedankt Majorie voor het zo goed overbrengen van ons enthousiasme voor onze BSO Buiten Zijn!                                                                                      We zagen dat het artikel inmiddels al vaak is bekeken en gedeeld! Super leuk! En we zouden het fijn vinden als jullie blijven delen (-; we hebben nog plekken genoeg, dus ben je enthousiast of weet je kinderen en ouders die enthousiast zijn, neem dan rustig contact op via mail, telefonisch of app. Inschrijven voor 1 van de informatie-avonden kan ook. Alle info is te vinden op deze website.

 

groetjes, Debby

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.